top of page

Tárcsa

ILGI Atego XL

Nagyobb, erősebb, jobb – A talaj előkészítésének leghatékonyabb módja. Az Atego XL-lel egyszerre érezteti az erejét és kényelmét. Alváza kifejezetten nagy szilárdságú acélból készült, és ketreces szerkezete erőssé és egyben rugalmassá teszi.


Nagy munkaszélességének köszönhetően kompatibilis a nagy teljesítményű traktorokkal. Lehetővé teszi nagy területek megmunkálását felesleges erőfeszítés és időveszteség nélkül, és nagyon kényelmes vezetési élményt biztosít a terephez alkalmazkodó "lebegő" szerkezetével. Sőt, kialakításának köszönhetően nehézség nélkül halad a talajon, és egy menetben tökéletes munkát végez akár 15 km/h-s sebességgel. A szállítási rendszert és az első kerekeket az ár tartalmazza.


Csapágytengely

A tartótengely és a kerekek a tárcsák elé, a gép súlypontjához kerülnek.

Ez lehetővé teszi a súly egyenletes eloszlását működés közben, és lehetővé teszi a szárnyak szabadabb mozgását a gép zökkenőmentes működése érdekében. Szállítási helyzetben ideális súlyegyensúlyt biztosít a biztonságos szállításhoz.


Teleszkópos szárnytámasz

A gép elején a szárnyakat megtámasztó keresztirányú támasztékok biztosítják a stabil működést nagy sebességnél az alváz megtámasztásával és az esetleges deformációk megelőzésével.

Lehetőségünk van teleszkópos nyitásra és zárásra szállítási helyzetben.

Technikai adatok
Tárcsa
Anchor 1
footer_bg-scaled.jpg
Agroll Kft.
balEszköz 2.png

Cím:            6034 Helvécia, Kiskőrösi út 39.

Telephely:  6000 Kecskemát, Talfája tanya 9/A

Email:          info@mbvagro.hu

 

Telefon:

Köszönjük

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Köszönjük

bottom of page