top of page

Tárcsa

ILGI Atego L

Nagyobb munkaszélesség, kevesebb idő – az Atego L továbbfejlesztett funkciókat kínál a felhasználóknak, miközben mindennel rendelkezik, amivel a standard Atego rendelkezik.


A három részből álló alváz gondoskodik arról, hogy a gép nagyméretű szerkezete tökéletesen összhangban legyen a tereppel.

Ez a harmónia fontos a zavartalan, sérülésmentes működéshez. Az Atego L-el végzett szántóföldi munka során a nagy munkaszélesség előnyeit élvezheti, és traktorát nem terheli meg.


Ugyanakkor a három részből álló alváz biztosítja a biztonságos és gördülékeny szállítást. A szállítási rendszert és az első kerekeket az ár tartalmazza.


Lebegő rendszer

Egyenetlen táblákon az egyenletes munkamélység elérése nagy gépekkel kihívást jelenthet. Az Atego L lebegő rendszerével ezt egyszerűvé és zökkenőmentessé teszi.

Az Atego L mindkét oldalán lévő szárnyak akár 5°-kal fel-le mozgathatók, hogy alkalmazkodjanak a terephez. Ez azt jelenti, hogy az Atego L széles, 7-8 méteres munkaszélessége ellenére úgy mozog és illeszkedik, mintha lebegne a tábla felszínén, így minden munkaponton egyenletes munkamélységet biztosít. Már a következő betakarításkor megtapasztalhatja ennek a funkciónak az előnyeit.


Nagyobb hasmagasság a jobb megmunkálás érdekében Az első és a hátsó tárcsasorok távolsága 90 cm, a hasmagasság 54 cm, az egyes tárcsák közötti távolság pedig 24 cm.

A tárcsák nagy munkaterülete biztosítja a talaj hatékony átvitelét elölről hátrafelé, így biztosítva a maximális sebességet és megkönnyítve a munkát a növényi maradványok minimális felhalmozódása mellett.


Első támasztókerekek

A gép két oldalán elhelyezett első támasztókerekek biztosítják, hogy a gép eleje és hátulja egyenlő mélységbe kerüljön a talajban, valamint megakadályozzák a gép széles szerkezete miatt előforduló kiegyensúlyozatlanságokat.

Lehetővé teszik a „lebegő” helyzetű működést a kiváló talajkövetés és stabilitás érdekében. A kerekek munkamélysége a fülkéből egyszerűen állítható hidraulika segítségével.

Technikai adatok
Tárcsa
Anchor 1
footer_bg-scaled.jpg
Agroll Kft.
balEszköz 2.png

Cím:            6034 Helvécia, Kiskőrösi út 39.

Telephely:  6000 Kecskemát, Talfája tanya 9/A

Email:          info@mbvagro.hu

 

Telefon:

Köszönjük

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Köszönjük

bottom of page