top of page

Szemenkénti Vetőgép

Özduman HVM-K

Ezt a szemenkénti vetőgépet „klasszikus” módon a traktor kardántengelye hajtja meg, valamint a traktor hidraulikus emelőjével és a 3 pontos függesztéssel működik. Ezzel a típussal precíziós vetés végezhető, és különböző vetőmagokat vethet minden megmunkált talajtípusba.


A vetőgép pneumatikus rendszerrel működik és különféle tartozékokkal, pl. kiegészítő vetőegységekkel vagy műtrágyatartállyal szerelhető fel. A vetőgép legfontosabb jellemzője a könnyű kezelhetőség, valamint a jó értelemben véve a kivitelezés egyszerűsége. A vetőegység biztosítja, hogy mindenféle mag egyenként elvehető minden talajtípusba és a dupla tárcsának köszönhetően kiváló hatékonysággal, a magvak pazarlása nélkül dolgozik. A gép súlypontja közel van a traktorhoz, vetés közben könnyen megemelhető a gép. A sortávolság módosítása hidraulikusan történik.


A pneumatikus vetőgépen használt összes alkatrész a gyártás előtt különböző vizsgálatokon és tesztfolyamatokon megy keresztül, és csak minőségi anyagokat használnak a gyártás során.


• Kialakításának köszönhetően a gép egyszerű és könnyen kezelhető.

• A vetőegységen található beállításnak (Selector) köszönhetően a vetőmag-beállítás elvégezhető, és így elkerülhető a vetőmag pazarlás.

• Minden vetőmag vetőtárcsája eltérő. Vetőtárcsáink rozsdamentes acélból készülnek.

• A sortávolság beállítását lehetővé tevő sebességváltó nagyon pontos vetést végez, könnyű a beállítása a sebességváltó karjának köszönhetően.

• A sortávolság az alvázon lévő rajzlépték segítségével, míg a kívánt hézagtávolság a tengelykapcsolót összekötő egység és karmantyúk segítségével állítható.

• A különböző talajtípusok vetési mélysége az egységeken található nyomórugók segítségével történik.

• A vetőmag típus szerint gyártott vetőfogak króm öntvényből készülnek és hőkezeléssel megerősítettek.

• A kiegyenlítő rendszernek köszönhetően minden műtrágyatartályon a kívánt műtrágyamennyiség juttatható ki.

• Igény szerint pneumatikus vetőgépünkre 5,00 x 15, 6,5 / 80 – 15 gumiabroncsok is felszerelhetők.

Technikai adatok
Szemenkénti Vetőgép
Anchor 1
footer_bg-scaled.jpg
Agroll Kft.
balEszköz 2.png

Cím:            6034 Helvécia, Kiskőrösi út 39.

Telephely:  6000 Kecskemát, Talfája tanya 9/A

Email:          info@mbvagro.hu

 

Telefon:

Köszönjük

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Köszönjük

bottom of page