top of page

Sorvetőgép

Özduman Anatolia

Az Anatolia az állítható és változtatható sebességű hajtóművének köszönhetően könnyen kezelhető gabonavetőgép. A vetőgép műtrágya tartállyal vagy anélkül és hidraulikus jelzőrendszerrel készül.


A gép egy függesztő típusú, könnyen kezelhető vetőgép, amely a magvakat (búza, árpa, zab stb.), durvább magvakat (tök, bab, kukorica stb.), közepes méretűeket (repce, szezámmag, len stb.) az állítható és változtatható sebességű váltónak köszönhetően a háromsoros rugós tárcsák által nyitott magágyakba pontosan adagolja a kívánt mennyiségben így pl. apró szemű magvakat (hagyma, sárgarépa, lóhere stb.).


Speciális hajtóművének köszönhetően a vetőmag fogaskerekek akár nagyon lassú fordulatszámon is tudnak fordulni, és optimálisan lehet vetni bármit vele. A mag adagolók műanyagból készülnek, amely ellenáll a kopásnak, a korróziónak és a törésnek. A tartály szerkezete megakadályozza a vetőmag és a műtrágya összekeveredését, könnyen tisztítható a minden csövön található ürítőkaroknak köszönhetően. 


Biztosítja a vetőmag és a műtrágya kívánt mélységbe vetését. Három sorban tud vetni, miközben rugós fogai úgynevezett „kígyónyelves” ekevassal nyitják a talajt. Minden vetőgépen található egy borona a fogak által felnyitott talaj kiegyenlítésére és a vetőmag átfedésére.

Technikai adatok
Sorvetőgép
Anchor 1
footer_bg-scaled.jpg
Agroll Kft.
balEszköz 2.png

Cím:            6034 Helvécia, Kiskőrösi út 39.

Telephely:  6000 Kecskemát, Talfája tanya 9/A

Email:          info@mbvagro.hu

 

Telefon:

Köszönjük

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Köszönjük

bottom of page