top of page

Erdallar POOL billenő teknős pótkocsi

Az Erdallar cég története a 80-as évekre nyúlik vissza. Az elmúlt 40 évben a cég termékei ismertek lettek Törökországban és Európában egyaránt. Az MBV AGRO 2023-tól forgalmazza a kiváló minőségű Erdallar pótkocsikat, melyeket mezőgazdasági termények, építkezési anyagok, műtrágyák és egyéb anyagok szállítására tervezték.


A POOL billenő teknős pótkocsi egy univerzális termék, az egy darabból álló acél oldalfallal (nincs középső borda) rendelkező rakodótér modern megjelenést kölcsönöz a pótkocsinak, miközben továbbra is rendkívüli szilárdsággal bír.

A hátfalán egy jól bevált biztonsági reteszelő rendszer található a hidraulikus munkahengereken, ami megakadályozza a fal véletlenszerű kinyílását, és biztosítja a megfelelő nyomást.


Az alapfelszereltségnek egy olyan gumitömítés is része, amivel a pótkocsi 100%-os tömítettséggel zárható mindenféle szállítmány esetén. Ennek köszönhetően a POOL pótkocsi széleskörűen alkalmazható a mezőgazdaságban (gabona, szemestermény, repce, zöldtakarmány és gumósok szállítására), valamint az építőiparban (sóder és homok szállítására) és a gazdaság egyéb területein.

A pótkocsi gazdag alapfelszereltséggel rendelkezik, ideértve az első és hátsó kerekeken lévő sárvédőket, kétkörös pneumatikus fékrendszert és létrát is.

Technikai adatok
Anchor 1
footer_bg-scaled.jpg
Agroll Kft.
balEszköz 2.png

Cím:            6034 Helvécia, Kiskőrösi út 39.

Telephely:  6000 Kecskemát, Talfája tanya 9/A

Email:          info@mbvagro.hu

 

Telefon:

Köszönjük

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Köszönjük

bottom of page