Tárcsa

ILGI Aragon Hidr.

Tárcsa
Tárcsa

ILGI Aragon Hidraulikus

press to zoom
Tárcsa
Tárcsa

ILGI Aragon Hidraulikus

press to zoom
Tárcsa tartozékok
Tárcsa tartozékok

ILGI Aragon Hidraulikus

press to zoom
Tárcsa
Tárcsa

ILGI Aragon Hidraulikus

press to zoom
1/14

ARAGON ILGI tárcsa számos előnnyel bír a talajművelés során, az ágyások előkészítésénél illetve a tarló és szármaradványok felaprításában. 

Nagysikernek örvend az Észak-Amerikai, Ausztrál valamint Holland mezőgadaságokban is.

Az ideális talaj-előkészítést, a talajviszonyoktól függően, max. 15 km/h munka sebességgel lehet elérni. Nagy munkakapacitású gép, amellyel időt és üzemanyagot takarít meg gazdasága számára.

  • Az agyak, amelyekre az 510 mm-es (opcionálisan 560 mm-es) tárcsákat rögzítik, gumirudakkal vannak rögzítve a főkerethez, lehetővé téve a tárcsák rezgését és ezzel a hatékonyabb aprítást.

  • Megfelelő tárcsa szög beállításokkal érjük el a legkedvezőbb talaj és növényaprítást, illetve ezek egyenletes elkeverését.

  • Ezzel a talajművelővel minimális befektetéssel, nagyon jó erdményeket, és már a következő évben, magasabb hozamot érhetünk el. A növényi maradványok talajjal való összekeverésével aprított humuszban gazdag rétegeket, és kiegyensúlyozott biológiai egyensúlyt biztosítunk földjeinken.

  • ARAGON ILGI-vel a munka rendkívül egyszerű, a szárnyaknak megvan a saját hidraulikus reteszelő rendszere, így könnyen szállítási pozícióba állítható.

  • Választható forgórésszel, amely további aprítást és vízszintezést végez, valamint szabályozza a munka mélységét.

  • Függesztett illetve vontatható változatban is kapható.

  • Tárcsalapok átmérője 510 mm

Termékbemutató kisfilmek
Technikai adatok és Árak 
Áraink tájékoztató jellegűek, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák
Tárcsa