Műtrágyaszóró

Dönder

Műtrágyaszóró
Műtrágyaszóró

Mutragyaszoro Dönder

press to zoom
Műtrágyaszóró
Műtrágyaszóró

Mutragyaszoro Dönder

press to zoom
Műtrágyaszóró
Műtrágyaszóró

Mutragyaszoro Dönder

press to zoom
Műtrágyaszóró
Műtrágyaszóró

Mutragyaszoro Dönder

press to zoom
1/24

A Dönder egy könnyen kezelhető gép, az összes szükséges funkcióval és technológiával. Versenyképes áron, de szem előtt tartva a minőséget és biztonságot.

A CGSA sorozat előnye nem csak a pénz megtakarításban rejlik. Működése során a lehető legegyenletesebben és legprecízebben hinti el a műtrágyát. Éppen olyan, amilyennek lennie kell!

Ez a gép egy megbízható társ, ezt számos külföldi piaci vevőnk is visszaigazolta már. Mára több helyen a „donering” kifejezés is elterjedt a „műtrágyaszórás” helyett.


A CGSA ásványi műtrágya szórót a lehető legmagasabb színvonalon gyártják, akár 3 pontos felfüggesztéses vagy vontatott változatban is kapható. A vontatható berendezések minimális mérete 2500 litertől 4000 literig.

A CGSA extruder vízszintes keverési rendszerű. Az ilyen lassú és vízszintes működés minimalizálja a műtrágya veszteséget, és biztosítja annak pontos áramlását.

Az egyszerűsített szabályozó rendszer biztosítja az egyenletes szórási arányt, bonyolult elektronika vagy komplex mozgó alkatrészek nélkül.

Műtrágya kiszórás távolságának szabályozhatóságát, 10-36 m között, a rozsdamentes acélból készült tárcsák és Wing pengék biztosítják. szórási szélesség 3 különböző beállítással elérhető. Áramlás szabályozó lehetővé teszi a műtrágya egyenletes és folyamatos kijuttatását, akár teli vagy szinte üres garat esetén is.

Nagy teherbírású sebességváltó, karbantartást nem igénylő, strapabíró rozsdamentes acél sebességváltók, biztosítják a hosszú élettartamot, és gondtalan üzemelést. Hidraulikusan vezérelt kapuk, mindkét oldal nyitása és zárása vezérelhető menet közben is. Elfordítható szita megakadályozza a túlméretes műtrágya, illetve a nem kívánt tárgyak bejutását az adagolási területre.

Alapfelszereltség része: ponyva, kardán és mobilizáló kerekek, amelyek biztosítják a könnyed fordulást és a hátsó lámpák. Pro kivitel a Basic-en felül tartalmazza: 2-ős mőködésű hidraulikaelzáró munkahenger, Inox saválló garat.

Termékbemutató kisfilmek
Technikai adatok és Árak 
Áraink tájékoztató jellegűek, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák
Műtrágyaszóró